.

.

TOTS 21

José Rodríguez i Josep Maria Andreu, anunciat l’acord de desvinculació. Foto: Tarragona21

Promoesport ha tancat el llibre que el vinculava amb el Nàstic amb un comunicat elegant on defensa la seva actuació dins del club tant esportiva com econòmica i es declara nastiquer.

“Promoesport i el Gimnàstic de Tarragona, SAD han decidit de comú acord posar fi a la seva vinculació després de cinc anys consecutius treballant conjuntament.

La fructífera relació es va iniciar al maig de 2013 quan es va decidir unir esforços i retornar el Nàstic al futbol professional. Promoesport va assumir el repte en un moment molt delicat per a l’entitat grana, i va emprendre el projecte amb la màxima il·lusió i la voluntat de proporcionar estabilitat econòmica i esportiva a un club històric del futbol espanyol.

L’entesa entre les dues parts ha estat clau per aconseguir els objectius fixats. El 2013 el Nàstic es trobava a Segona Divisió B, moment en el qual Promoesport va prendre les regnes de la gestió esportiva amb Emilio Viqueira com a director esportiu. A la primera temporada, l’equip es va quedar a tan sols un gol de l’ascens. En el segon intent va arribar la recompensa i es va consumar el merescut ascens a Segona Divisió A. En el retorn a la categoria de plata, el club tarragoní es va classificar per al play-off d’ascens a Primera Divisió com a tercer classificat. Finalment, en les dues últimes campanyes s’ha aconseguit l’objectiu de romandre a Segona A.

Els resultats futbolístics han estat sempre acompanyats d’una magnífica gestió econòmica, una de les prioritats i objectius primordials que Promoesport es va fixar des de la seva arribada. Promoesport vol agrair l’aposta que va fer el Gimnàstic de Tarragona confiant en el nostre coneixement del món del futbol per conduir un projecte que ens ha il·lusionat des del primer dia. Ha estat un viatge de cinc anys en què ens hem sentit part d’un club exemplar, hem empès a cada partit amb tots els aficionats i ens hem sentit orgullosos de pertànyer a la família grana.

Des de Promoesport volem donar les gràcies públicament a tots els membres del club que ens han ajudat a emprendre aquest viatge. Gràcies al president i els consellers; gràcies a tots els entrenadors, amb un record especial per a Vicente Moreno, el míster que va fer possible l’ascens a Segona A. També volem agrair la feina als tècnics de totes les categories del club; als fisioterapeutes i encarregats de material, i a tots els altres empleats de l’entitat per l’esforç que han fet des del primer dia i el tracte que hem rebut per part seva. També volem fer una menció especial a Emilio Viqueira, un gran professional i un treballador incansable. Gràcies, Emilio. I, sobretot, gràcies a tots els jugadors que han format part de les diferents plantilles des del primer dia fins l’últim. Ells són els protagonistes que van fer possible l’Ascens a Segona A, van fregar el somni de Primera Divisió i han aconseguit assolir, amb un orgull infinit, romandre a Segona Divisió A. Gràcies de cor. Desitgem la millor de les sorts al Gimnàstic de Tarragona perquè des de 2013 nosaltres també som nastiquers”.