.

.

TOTS 21

La prohibició es mantindrà durant sis mesos.
La prohibició es mantindrà durant sis mesos.

L’Autoritat Territorial del Camp de Tarragona (ATM Camp de Tarragona) ha decidit prohibir de manera temporal l’accés als autobusos de transport públic dels patinets elèctrics o altre vehicles elèctrics de mobilitat personal des de l’1 de febrer i durant sis mesos. Queden exemptes d’aquesta prohibició les cadires elèctriques per a persones amb mobilitat reduïda.

L’ATM Camp de Tarragona ha pres aquesta decisió “aplicant un criteri de prudència”, segons s’apunta des de l’entitat, donat l’accident ocorregut al passat mes de novembre en un tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que es va incendiar.

Durant aquest 6 mesos, les ATMs realitzaran un estudi amb la col·laboració dels diversos agents interessats en la seguretat del sistema de transport (operadors, bombers, instituts de seguretat de vehicles i altres) per determinar en el seu cas les condicions d’ús i accés, amb seguretat, als serveis de transport públic.

A partir del resultat de l’estudi, es formularà un pla d’actuació que defineixi totes les garanties de seguretat en referència als vehicles elèctrics de mobilitat personal. Entre tant no es disposi del resultat d’aquest estudi, es mantindrà la prohibició d’accés al transport públic a aquest tipus de vehicles.  

En aquest sentit, des de l’ATM Camp de Tarragona es recorda a les persones usuàries que les condicions generals d’utilització del transport públic no permeten l’accés als vehicles de transport d’elements que puguin comportar perill o siguin potencialment perillosos per a les persones usuàries, el personal que treballa en el servei de transport públic o bé que puguin comportar danys als vehicles i les instal·lacions.