.

El filial ha caiguat a Sant Andreu. Imatge de l’encontre contra l’Hospi. Foto: CF Pobla

Primera derrota de la temporada del CF Pobla de Mafumet i dolorosa perquè ha estat al temps afegit. Els homes d’Albert Company han perdut aquest migdia a casa del Sant Andreu per 1 a 0.

El partit ha començat molt gris per ambós equips, i sense presència ofensiva. Tant el Sant Andreu com la Pobla de Mafumet, han tingut moltes dificultats per generar ocasions d’atac.

Anaven passant els minuts de partit, i a la segona part, veient el 0 a 0 en el marcador, han apretat.

Quan semblava que tots dos equips s’emportarien un punt del partit, ha aparegut el davanter del Sant Andreu Elhadji Baldeh, qui ha pogut marcar, al minut 92, el gol definitiu.

Així doncs, el CF Pobla de Mafumet assumeix la primera derrota d’aquesta temporada. Tot i així, amb 25 punts, segueix líder a la classificació.

El proper cap de setmana, rebrà la visita del Banyoles.