.

.

TOTS 21

reEl Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i l’Ajuntament de Torredembarra preparen la primera edició del programa Voluntariat per la llengua que consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta primera edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades en participar-hi, com a aprenentes o com a voluntàries, poden adreçar-se el proper 18 de novembre, a les 19 h, a la Sala Cal Maiam (C. Santa Rosalia, 38). També poden registrar-se directament al programa a través del web www.vxl.cat/participa-hi.