.

Dos grups de jugadors del Golf Costa Daurada. Fotos: Cedidas

El dijous 10 novembre es va celebrar la 1r edició del torneig de golf Copa María al Golf Costa Daurada, torneig que es celebrarà cada mes fins a agost de 2023.

A l’esquerra, Pepe Sánchez, junt a Josep Gomà -organitzadors del torneig-, amb l’entrenador del club José Ramón. Foto: Mayo Lorda

En un dia assolellat de tardor, el torneig va començar a les 9 del matí amb sortides consecutives i es va jugar sota la modalitat Fourball Stableford per parelles.

Un assortiment de Caves María Casanovas. Foto: Mayo Lorda

El conegut tallador professional de pernil José Luis Ruiz. Foto: Mayo Lorda

En finalitzar la competició, es va oferir una carpa amb cava María Casanovas i el conegut tallador de pernil José Luis Ruiz, amb embotits servits per cortesia de pernils Los Calvo.

No va ser l’única sorpresa agradable de la jornada: els exfutbolistes Mauricio Pochettino i Toni Jiménez van estar presents a la mateixa. El primer va ser entrenador del PSG i Tottenham i gran jugador de l’Espanyol. El segon va ser un destacat porter de l’Atlético de Madrid i Espanyol.

Toni Jiménez, amb José Luis Ruiz i Mauricio Pochettino. Foto: Cedida

Els regals a tots els guanyadors de cada prova mensual es lliuraran en finalitzar el circuit el 10 d’agost 2023. Premi als guanyadors absoluts puntuable en els 7 millors resultats de les 10 proves. Una ampolla de Cava Magnum per als guanyadors parcials. Es finalitzarà l’esdeveniment amb un exclusiu sorteig de premis.