.

.

TOTS 21

Sortida de la cursa dels petits

El passat 30 d’octubre de 2014 es va organitzar el 4t Cross de l’Escola L’Agulla del Catllar. Aquesta edició ha tingut un caire especial ja que ha estat la primera vegada que s’ha realitzat amb una vessant solidaria. A part de fomentar la importància de fer esport i la seva repercussió tant a nivell físic com emocional i els valors que se’n deriven, es va creure convenient, vista la situació econòmica per la qual passen moltes persones del nostre entorn, donar-li un caire solidari.

Aquesta solidaritat consistia en que cada participant al cross havia de buscar patrocinadors que aportessin aliments de primera necessitat per cada tram de cursa superat. La iniciativa ha resultat molt exitosa superant el 800 kg d’aliments que es lliuraran a Càritas del Catllar per tal que en facin la distribució entre els que més ho necessiten.

En aquesta edició es van superar els 300 participants en la que es van disputar 17 curses al llarg de tot el matí, fent d’aquesta jornada un dia de convivència i participació de tota la comunitat educativa.