.

.

TOTS 21

Ricomà i Andreu presentant el cartell pel Sí-Sí

Des d’avui diumenge 2 de novembre, i a una setmana per la consulta, Esquerra Republicana de Catalunya intensificarà les accions a favor del Sí-Sí del 9N. A Tarragona, aquest matí s’ha dut a terme un acte per procedir a l’enganxada del primer cartell de la campanya. Els encarregats de la presentació del primer cartell a Tarragona han estat el Pau Ricomà, candidat a l’alcaldia de Tarragona, i el Josep Andreu, alcalde de Montblanc i diputat al Parlament de Catalunya.

Aquest ha estat, segons Ricomà, un acte “virtual” perquè ja fa molts dies que la campanya pel Sí-Sí funciona: “aquest és un acte més dins de la campanya d’impuls per animar a la gent a votar el 9N”. Segons Ricomà, el que suposa l’acte d’avui és protocol·litzar l’inici de la campanya per votar.

L’enganxada del primer cartell s’ha fet a la Plaça de la Font de Tarragona davant de l’Ajuntament ja que, com ha comentat el candidat d’ERC a Tarragona, és “perquè des de fa temps s’està dient que Tarragona no està a l’alçada del procés independentista i volem deixar clar que això no és així”.

Presentació del primer cartell pel Sí-Sí a Tarragona

Votarem passi el que passi

Malgrat tot, des d’ERC han afirmat que el cartell presentat avui encara han de decidir on l’exposaran ja que no es poden enganxar enlloc, tal com ha comentat l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu: “trobo a faltar cartelleres per enganxar propaganda electoral com tenim a altres municipis”, igualment ha afegit que el que no facin els ajuntament ho faran els voluntaris i la xarxa social a favor del dret a decidir.

Tant Pau Ricomà com Josep Andreu s’han mostrat molt contundents davant la possibilitat que es torni a suspendre la votació a la consulta el proper diumenge, afirmant que “es votarà passi el que passi, tant si ens ho prohibeixen com si no”, afegint que el diumenge hi haurà una participació massiva i serà una jornada on “els catalans podran gaudir d’exercir el seu dret democràtic d’expresar com volem que sigui Catalunya”. En definitiva, esperen una jornada cívica de participació on el grup municipal estarà present unànimement.

AnnaMG