.

Els blaus han caigut davant el CB Roser. Foto: CBT

Després de la derrota en la jornada anterior, l’Ibersol CBT necessitava una victòria davant el CB Roser, per trencar la dinàmica. Des de l’inici Berni va sorprendre el Serrallo posant en pista a un cinc inicial inèdit, amb la presència de Joan Güixens.

Amb els canvis, l’arrencada no va ser bona, un 0-6 inicial, i es van encendre les llums d’alerta. L’equip no va aconseguir trobar el ritme del partit. Amb el canvi de director de joc quan va entrar amb Domínguez, l’equip continuava sense aconseguir prendre el control del partit.

Amb les rotacions, l’equip es va anar trobant més còmode i, a un minut pel final del primer quart, un triple de Fernández posava l’empat a 17 al marcador amb el que s’arribaria la final del primer quart.

A l’inici del segon quart, els homes de Berni Álvarez, van obtenir una petita diferència 21-17, que ràpidament l’equip visitant es va encarregar d’eixugar. El partit anava a ratxes. El Roser, amb una defensa agressiva, posava en problemes cadascun dels atacs del conjunt local.

A la mitja part es va arribar amb l’equip visitant per davant al marcador, 32-35.

A l’inici del tercer quart les coses no van millorar. El conjunt visitant seguia amb la seva defensa agressiva i va deixar a l’Ibersol dos minuts sense anotar ni una cistella. Berni, amb 32-42 al marcador, es va veure obligat a demanar temps mort per intentar revertir la situació. El temps mort no va tindre efecte i l’equip visitant no només va mantenir la diferència, sinó que la va augmentar fins als catorze punts, 40-54,

Però aquí no es va acabar la galopada del CB Roser cap a la victòria al Serrallo. Al final del tercer quart la diferència ja era de 20 punts, 40-60, però durant el primers minuts del darrer quart, va pujar fins als 25. El Serallo estava mut i l’equip es va quedar sense poder de reacció.

El partit es va fer llarg, segurament dels pitjors moments viscuts al Serrallo a la lliga EBA. Al final, un contundent 55 – 83 deixava l’equip blau en una situació complicada.