TOTS 21

Activitats de Carnaval dirigides a la mainada. Foto: Cedida

Amb els ulls ja posats en les preinscripcions dels infants més petits, que tindran lloc del 10 al 21 de maig, la Llar d’infants del Morell ha preparat
una jornada de portes obertes per al pròxim dissabte 17 d’abril. Un dia en què diverses educadores ensenyaran les instal·lacions i explicaran el seu projecte educatiu, que segueix directrius Pikler, Montessori o Waldorf, a totes les famílies interessades.

Per tal d’organitzar-ho correctament, i tenint en compte les mesures per la Covid-19, cal demanar cita prèvia a través del correu llarinfants@morell.altanet.org o al telèfon 653952910.

Més detalls

La llar compta amb tres línies (P0, P1 i P2) i funciona en horari de 9 a 17 hores (amb opció d’allargar fins a les 18 hores, segons demanda), amb servei d’acollida de 8 a 9 hores i també servei de menjador.

Com a línia pedagògica, sempre posa l’infant al centre, entenent-lo com un subjecte actiu capaç de confeccionar i crear el seu aprenentatge. Curiós de tot el que l’envolta, observa, manipula i explora contínuament. A més, treballen amb parella educativa: a totes les aules, els infants tenen dues educadores referents, de manera que l’atenció és totalment individualitzada, i es crea un clima agradable, sense presses, en què el vincle entre infants i educadores és essencial.

Aula per a activiatts de psicomotricitat. Foto: Cedida

En el dia a dia funcionen per racons, que representen diferents opcions (cuineta, metge, granja, noves tecnologies…) per tal que els infants puguin escollir on volen jugar i així aquell grup d’infants pugui gaudir simultàniament de diferents jocs o activitats.

El joc és l’eix vertebrador de l’aprenentatge dels infants, a través del qual troben una font de plaer, una acció voluntària i espontània que potencia l’acció, la reflexió i l’expressió, alhora que crea vincles socials.

Així mateix, la comunicació amb les famílies és molt important, i l’AMPA és un òrgan col·laborador directe que ajuda a potenciar el vincle família-escola. En definitiva, la millor opció per a l’educació dels més petitons.