.

.

TOTS 21

Imatge de la campanya

Coincidint amb l’inici de la tornada al col·le, PortAventura World ha posat en marxa la campanya ‘Ja Et Toca’, una iniciativa que pretén reconèixer l’última estirada que han fet els més petits de la casa. En aquest sentit, el resort ha instal·lat nous mesuradors d’altura que lluiran als carrers de la ciutat de Barcelona i els principals municipis d’aquesta província durant el mes de setembre.

D’aquesta manera, els nens podran comprovar per si mateixos els centímetres que avalen el seu accés a les atraccions més espectaculars del parc. Des de la muntanya russa més alta d’Europa, Shambhala, que requereix una altura mínima de 140 centímetres, fins a la caiguda refrescant del Tutuki Splash, accessible a partir de 1,20 metres=.

Per a potenciar el seu ús en xarxes socials, els usuaris podran utilitzar un nou filtre virtual basat en realitat augmentada per a comprovar la seva altura i participar en el sorteig d’entrades, sota l’etiqueta #YaTeTocaPortAventura. Amb aquesta campanya multisuport i multiformat, la companyia té com a objectiu generar notorietat aprofitant el tret de sortida de la nova temporada d’Halloween.

El director general de Negoci de PortAventura World, David García Blancas, recorda “el moment en el qual molts nens criden plens d’orgull: mamà, papà, per fi he superat el 1,40!, enguany podré pujar a Shambhala! I és que el treball més important d’un nen és créixer i aprendre i una fórmula perfecta per a incentivar aquest creixement consisteix a marcar noves metes i, sobretot, a reconèixer que les hem aconseguit. Amb els nous mesuradors d’altura tornarà l’emoció de comprovar que poden accedir a l’atracció que més els il·lusiona i estaran un pas més prop de complir els seus somnis”.