.

La companyia fa una nova aposta pel món dels jocs mòbils creant el seu primer joc i IP propis. Foto: Cedida

PortAventura World presenta Duelins, el seu nou joc mòbil per a Android i iOS disponible per gaudir de forma totalment gratuïta a PortAventura Park, concretament a les atraccions Furius Baco, Dragon Khan y Shambhala. Es tracta d’un joc multijugador en línia (Player VS Player i col·laboratiu) en el qual poden participar fins a 10 persones alhora. Cada partida té una durada mitjana de cinc minuts i consisteix en una batalla èpica entre dues famílies, els Atmos i els Drax, per veure qui aconsegueix fer-se amb el Lumit, una gemma màgica i poderosa amagada al parc.

Aquestes famílies són la primera IP (Propietat Intel·lectual) pròpia del resort vacacional que compta amb 10 personatges exclusius. D’una banda, els Atmos són éssers tan antics com el mateix Big Bang capaços de mimetitzar-se amb la natura o adoptar forma animal que tenen cura dels recursos del planeta. D’altra banda, els Drax són una espècie antecessora als dinosaures amb afany d’expansió i evolució. Ambdues compten amb un líder que els guia per aconseguir protegir les seves espècies i complir la missió d’aconseguir la gemma màgica. Per desenvolupar el joc, la companyia ha tingut la col·laboració de PlayStark, empresa espanyola líder en el desenvolupament de jocs.


Altres notícies:


Per poder participar en la trepidant lluita entre els personatges, cal estar al parc, descarregar-se el joc i introduir el codi que es facilita a les pantalles situades a les zones d’espera de les atraccions esmentades. Un cop dins, el jugador s’ha de llançar contra altres personatges per restar-los força. Cada partida és única, ja que cada personatge té habilitats especials que poden canviar el rumb del joc: uns fan més mal al final de torn, d’altres restauren vides i alguns arriben més lluny. A més, el jugador es troba amb elements distintius segons l’atracció i poden gaudir així d’una experiència diferent en el mateix joc. Després de cada partida, s’entra en un rànquing en la que es recullen els millors jugadors del dia.

Un pas més en l’estratègia d’innovació

L’objectiu principal de Duelins és elevar l’experiència dels clients en el resort, a través de la implementació de millores que enriqueixin la seva visita. Andreu Tobella, director digital de PortAventura World, ha insistit que “aquest joc és el fruit d’un treball intensiu entre l’equip d’Adventure Labs i Playstark destinat a enriquir l’experiència dels nostres clients, proporcionant-los una major diversió durant la seva estada a PortAventura World. Percebem un futur prometedor i un gran potencial en la integració d’experiències físiques amb interaccions digitals innovadores. Amb aquest enfocament, ens comprometem a continuar oferint formes noves i creatives perquè els nostres visitants gaudeixin d’experiències inoblidables. Esperem que tingui una gran acollida”.

Amb el desenvolupament d’aquesta nova tecnologia, PortAventura World s’acosta més encara a les noves generacions, especialment interessades pels entorns digitals, que trobaran en aquesta aplicació no només un entreteniment, sinó una oportunitat per interactuar amb altres visitants. El joc mòbil es pot descarregar a l’Apple Store i a la Google Play i està disponible en català, castellà i anglès.