.

.

TOTS 21

Entrega del premi M&IT Awards de Londres. Foto: Cedida

Entrega del premi M&IT Awards de Londres. Foto: Cedida

PortAventura Convention Centre ha estat reconegut per segon any consecutiu com un dels tres ‘Millors Centres de Convencions europeus’ fora d’UK, en l’última edició dels M&IT Awards de Londres, uns premis internacionals que des de fa 35 anys reuneixen anualment professionals de la indústria dels esdeveniments corporatius i són considerats els “Óscar del sector”. A més, PortAventura Convention Centre ha estat també guardonat amb la categoria Or com a ‘Millor Espai’ en la 18a edició dels Premis eventoplus, la trobada de referència del sector a Espanya i Portugal.

Aquests premis reconeixen la gestió, l’excel·lència dels serveis oferts per PortAventura Business & Events, les seves infraestructures, úniques en el sector, i el seu entorn mediterrani privilegiat.

Malin Nilsson, directora de PortAventura Business & Events, ha celebrat aquest assoliment apuntant que “aquests reconeixements són una mostra de la confiança i la satisfacció dels nostres clients, que trien PortAventura Business & Events, entre moltes altres opcions, per a celebrar els seus esdeveniments corporatius més assenyalats, en els quals l’excel·lència és una condició indispensable. A PortAventura Business & Events treballem cada dia per a garantir la màxima qualitat i oferir els serveis més capdavanters en termes de versatilitat, innovació i sostenibilitat. Aquest assoliment no seria possible sense l’equip de professionals tan dedicat que formen PortAventura Business & Events que, per a nosaltres, sens dubte, són l’actiu més important dins de la companyia. Finalment, m’agradaria agrair l’oportunitat de formar part d’aquestes trobades ineludibles per al sector, on ens trobem amb el potencial i el gran coneixement dels nostres companys”.

Entrega dels Previs eventoplus. Foto: Cedida

Entrega dels Previs eventoplus. Foto: Cedida

En el primer semestre de l’any, PortAventura Business & Events va acollir prop de 250 esdeveniments per part de companyies tant nacionals com internacionals, de molt diverses tipologies (corporatius, solidaris, esportius, esdeveniments de teambuilding, eSports, congressos…) i de diferents sectors, que van des del farmacèutic fins a la consultoria, transport, banca i consum, entre altres.

Per a aconseguir adaptar-se a les necessitats específiques de cada client, PortAventura Convention Centre disposa de 24 sales multifuncionals amb capacitat per a albergar simultàniament a 6.000 persones en una superfície de més de 20 000 m². Però, a més, compta amb sis hotels dins del resort, i dos hotels afiliats fora del complex, que faciliten l’estada i la comoditat dels assistents, i permet l’accés dels participants a PortAventura Park i Ferrari Land, que aporten la part lúdica i ofereixen àrees en exclusiva per a sopars de gala, còctels a l’aire lliure, activitats de team building, espectacles…

PortAventura Convention Centre destaca també pel seu enfocament sostenible, un aspecte cada vegada més demandat per les empreses per a complir amb els seus objectius de sostenibilitat i minimitzar el seu impacte en l’entorn i la societat. PortAventura Business & Events ofereix als seus clients diverses pràctiques en línia amb aquest propòsit, des de la reutilització i optimització de materials, fins a la compensació de la petjada de carboni, la gestió sostenible de residus o la selecció de productes locals.

En aquest sentit, com a part de PortAventura World, a l’abril de 2023, PortAventura Business & Events va aconseguir unir-se al moviment B Corp, una fita que reconeix la labor del centre de convencions en termes de sostenibilitat, responsabilitat social i bon govern.

V.Tapias