.

Imatge de la inauguració de les Aules d’Extensió Universitària.

Una de les grans novetats de la programació de les Aules d’Extensió Universitària d’aquest curs 2018-2019 a Constantí, serà el fet que durant aquest mes de novembre tots els ponents seran constantinencs o constantinenques. Aquest dimecres 7 de novembre, serà el torn de l’historiador Josep A. Remolà Vallverdú, que ens parlarà de “Centcelles, una joia de l’arquitectura tardoromana” .  Les sessions es desenvoluparan, com és habitual, els dimecres a les 19 h.

Durant el mes de novembre també impartiran les seves classes joves investigadors constantinencs, amb una brillant i prometedora trajectòria acadèmica i professional, com és el cas d’Adrià Maceira, que ens parlarà de “Quines seran les preocupacions del futur?” (el 14 de novembre), Jordina Torrents, amb una sessió sobre “Quan els algoritmes ens ajuden a salvar vides” (el 21 de novembre), i finalment, el jove historiador, Albert Solé, que parlarà sobre “La Guerra Freda, una introducció al món bipolar (1947-1991), el 28 de novembre.

El passat mes d’octubre s’iniciava a Constantí una nova edició de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran (Curs 2018-2019), que organitza l’àrea Social de la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració del Sindicat Agrícola de Constantí. Les Aules de la Gent Gran, que arriben ja a la seva tretzena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i han comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres fins al mes de juny es realitzaran les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.