.

Acte de Podem a Tarragona que s'ha dut a terme aquest cap de setmana l'hotel Tárraco Park

Els militants de Podemos a Tarragona han seguit amb especial atenció l’Assemblea Ciutadana constituent “Sí Se Puede” amb la qual es definiran les bases per a crear el partit i que aquest cap de setmana ha tingut un dels seus moments clau, amb l´aprovació de les 5 resolucions més recolzades i que s´incorporaran a la seva estratègia política.

Uns 200 militants de diversos Cercles de la Província s’han reunit aquest cap de setmana a l´hotel Tárraco Park per seguir via streaming el debat, en el que s´han exposat i votat un total de 57 propostes de principis organitzatius (24), polítics (18) i ètics (15). A partir d’aquest dilluns i fins el proper diumenge, tot aquell ciutadà que vulgui podrà inscriure´s, participar i decidir sobre les propostes finals.

El dia 27 d’octubre es decidiran les propostes finals. Per saber qui es posarà al capdavant del partit caldrà esperar al 15 de novembre, ja que hi haurà un procés previ d’elecció dels candidats.

Serà a partir de llavors, i en funció de l’aprovat en el conjunt, que s’haurà de definir tant el partit a Tarragona com en els diferents municipis, així com escollir als seus càrrecs orgànics, i començar a configurar els equips per concórrer a les eleccions. En el cas de les autonòmiques es dóna per segur que presentaran llista.

Respecte a les eleccions municipals depèn de les votacions d’aquesta setmana i de les decisions que es prenguin el Cercles de la Província.