TOTS 21

Un voluntari de Protecció Civil, aquest matí a l’estació de trens. Foto: Cedida

500 persones en tres hores en tres lloc diferents. El repartiment de màscares a l’estació d’autobusos de Tarragona i a Renfe, que està desenvolupant aquest dimarts, 14 d’abril, agents de Protecció Civil de Tarragona, s’està fent amb ‘normalitat’ i ‘sense aglomeracions’, segons informen a Tarragona21 fonts de l’entitat de voluntaris. Aquests han iniciat el repartiment a les sis del matí i fins passades les 9 n’havien distribuït 510.

Sis voluntaris de Protecció Civil de Tarragona s’han distribuït en tres punts estratègics per al retorn escalonat dels treballadors al lloc de treball usant el transport públic: l’estació d’autobusos -a la plaça Imperial Tarraco-, la guixeta de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona -EMT- de Tarragona, també a la plaça Imperial Tarraco, i a l’estació de trens.

 

Lliurament de màscars a l’estació d’autobusosde Tarragona. Foto: Cedida

Repartiment a la parada de l’EMT. Foto: Cedida

En el primer cas han distrbuït en tres hores 300 mascaretes, mentre a l’EMT s’han repartit 110 i a l’estació de tren, 100. Els voluntaris restaran fins al migdia en aquests punts on els treballadors que s’incorporen a la feina han d’usar-les ja que es tracta de mitjans de transport sensibles al contagi en reunir molta gent. Demà serà el darrer dia en què els voluntaris seguiran repartint mascaretes en aquests llocs.

A les comarques de Tarragona, el Govern està distribuint 180.000 mascaretes a les ciutats de Tarragona, Reus, El Vendrell i Tortosa, és a dir, a partir de 30.000 habitants . A Reus se n’ocupa Protecció Civil; a Cambrils, la Creu Roja, i al Vendrell, tant Protecció Civil com la Creu Roja.

Redacció