.

.

TOTS 21

A la imatge superior, l’espectacle d’humor ‘Estamos mejor que nunca’, amb Santi Millán i Javi Sancho. I a la inferior, el Bingo solidari, organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla.

Un any més, La Pobla de Mafumet va mostrar el seu caràcter més solidari a través de la massiva participació en els esdeveniments que, emmarcats en el programa d’actes de Nadal, serveixen per contribuir a la bona causa de la Marató de TV3. En aquesta ocasió, els actes que van recaptar fons a favor de la investigación contra el càncer van ser l’espectacle d’humor ‘Estamos mejor que nunca’,  amb Santi Millán i Javi Sancho sobre l’escenari d’un Casal Cultural ple de gom a gom. L’èxit de l’acte rau en la contribució social amb la Marató, que a La Pobla també va comptar amb la col·laboració, diumenge a la tarda, d’un clàssic nadalenc: el Bingo solidari, organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla i que, un any més, va aconseguir omplir el Casal de la Gent Gran per contribuir amb la Marató.

Pel que fa als propers actes previstos, el protagonisme serà per als infants a través dels festivals nadalencs de l’escola i de la llar d’infants, que tindran lloc els dies 19 i 20 -escola- i 21 -llar d’infants-, en unes jornades que suposen el tancament dels centres educatius. En el cas de La Pobla, aquesta arribada va lligada a l’obertura de portes del Parc infantil de Nadal, que estrenarà la seva activitat aquest proper dissabte, 22 de desembre. L’espai infantil per excel·lència obrirà fins al 4 de gener (tret dels dies 25, 26 i 31 desembre, i l’1de gener), en horari de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores (excepte el 24 de desembre, en què tancarà a les 19 hores).

El mateix 22 de desembre també arribarà un altre clàssic del calendari nadalenc pobletà, com és el tradicional concurs de pessebres, mentre que a les 19 hores del mateix dissabte, el Casal Cultural oferirà un interessant espectacle per a tota la família, sota el títol ‘Aladín, un musical genial’. Aquest espectacle arriba després d’una destacada trajectòria que l’ha portat a guanyar cinc premis Broadway World Spain i dos guardons del Teatre Musical.

L’activitat nadalenca a La Pobla també inclourà propostes tan destacades com la Missa del Gall (19.30 h, Església) i la Winter Fest (23.30 h, Pavelló), el 24 de desembre; la Missa de Nadal (11 h, Església) i el Caga Tió amb l’animació infantil a càrrec del Mag Sebas (12 h, Plaça de la Vila), el 25 de desembre; l’arribada dels tres Patges Reials (12 h, Pavelló) i la projecció del mapping ‘El Nadal de la llum’ (21 h, Plaça de la Vila), el 26 de desembre; el tradicional torneig Dow de futbol base, el 27 de desembre; l’espectacle de màgia, dansa i música ‘Cibernètic’, amb el Mag Albert i Souldance (18h, Casal Cultural) el 28 de desembre; la mini disco móvil (12 h, Parc de les Pobles) i el concert ‘Un Nadal de lírica’ amb la Jove Orquestra Intercomarcal (19 h, Casal Cultural), el 29 de desembre; la gran festa infantil (12 h, Parc del Bassal) i ‘Els Pastorets’ a càrrec de La Corriola Teatre (19.30 h, Casal Cultural) el 30 de desembre; l’arribada de l’Home dels Nassos (12 h, Plaça de la Vila) i el sopar i revetlla de Cap d’Any (21 h, Pavelló), el 31 de desembre.