.

NÀSTIC 3 – MALLORCA B 0

David Rocha celebra el primer gol del partit. Setè "Rochazo de la temporada". Foto: Nàstic

David Rocha celebra el primer gol del partit. Setè “Rochazo de la temporada”. Foto: Nàstic

Les teories del futbol expliquen que hi ha moltes maneres de guanyar un partit. Hi ha els que aposten pel “jogo bonito”, n’hi ha que són més d’esperar i sortir a la contra, hi ha els que llegeixen els partits a cop de paciència i fins i tot els que se la juguen als últims quinze minuts a cara o creu.

El Nàstic dels darrers temps ens ha acostumat a desplegar un ampli ventall d’opcions de com guanyar un partit i d’acostumar a triar, gairebé sempre, aquella que és més encertada.

Després d’una primera part avorrida i amb només un parell d’accions destacades dels grana, amb un cop de cap tímid de Marcos i una rematada innocent de Giner, els grana han decidit prémer l’accelerador i gràcies a setè “Rochazo” de la temporada, trobar-se amb aquell futbol que potser més els agrada.

El partit entre el Nàstic i el Mallorca B no passarà a la galeria de grans èxits del futbol a Tarragona, si mai s’arriba a crear aquesta, però sí que ha deixat un dels millors gols que es recorden al Nou Estadi els darrers anys.

Una jugada per Xisco Campos per banda drena amb el marcador ja 1 a 0 després del gol de Rocha, ha fet aixecar als més de set mil aficionats grana que han vist el partit en directe.

El lateral de Binissalem ha començat la jugada gairebé en camp propi després d’una recuperació de Manolo Martínez, Xisco ha superat a fins a tres rivals abans d’entrar a l’àrea deixar clavat a Kassim i superar per baix al porter del Mallorca B.

El gol del lateral mallorquí del Nàstic ha sentenciat un encontre que encara ha vist un tercer gol grana obra de Jean Luc que ha estat l’encarregat segurament de canviar el ritme del partit quan ha entrat a la segona part.

La victòria deixa al Nàstic matemàticament classificat per a jugar el play-off d’ascens i a un petit pas d’assegurar-se el primer lloc del grup.

Els grana tenen un avantatge de vuit punts respecte al segon classificat, que ara és l’Huracán.

La pròxima jornada el Nàstic visita el camp de l’Eldense diumenge a les sis de la tarda.

EL RÈCORD DE REINA

El porter del Nàstic Manolo Reina ha aprofitat el seu divuitè partit amb la porteria a zero per a superar un rècord personal.

Reina ha sumat 446 sense encaixar un gol superant els 383 que acumulava a la seva etapa del Cartagena.

Reina que és el Zamora destacat del grup III, lluita amb el porter del Cádiz, Aulestia per aconseguir el Zamora de tota la segona B.

Quim P. Casadesús

GIMNÀSTIC: Reina, Mossa, Xisco Campos, Molina, Marín, Marc Martínez (Manolo Martínez, m. 79), Giner (Azkorra, m. 65), Rocha, Marcos, Sergio Rodríguez (Jean Luc, m. 58) i Lago Junior.
MALLORCA B: Royo, Cifré, Gabri, Raúl, One, Kasim, Cortés (Kike, m. 72), Álex (Nico, m. 43), Cedric (Julen, m. 68), Sastre i Brandon.
GOLS: 1-0 David Rocha, (m. 63); 2-0 Xisco Campos, (m. 85); 3-0 Jean Luc, (m-. 89).
ÀRBITRE: Ángel Hernández Lorenzo.  Targetes grogues: Lago Junior, pel Nàstic i Nico, Brandon i Julen, pel Mallorca B.
ESTADI: Nou Estadi  7.327 espectadors.