.

.

TOTS 21

Aquest dissabte 28 de maig Plataforma per la Llengua organitza l’acte de cloenda de la setena edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català al Teatre Tarragona de la Rambla Nova, en què més de 100 aules d’arreu del domini lingüístic han presentat projectes lúdics en llengua catalana.

A partir de les 17 h, els més de 300 alumnes de 5è i 6è que assistiran a l’acte viuran per primera vegada a Tarragona l’acte de lliurament d’aquests premis al millor joc de català en una gala conduïda per la cantant i actriu catalana Carol Rovira. A més, els assistents també podran gaudir en directe de l’actuació del grup osonenc Sixtus, de la Companyia Smove de dansa i el Mag Jordi Pota.

Màrius Serra i Roger Baldomà, com a representació del jurat del concurs, intervindran durant l’acte de cloenda als millors jocs de català. Òscar Escuder i Rut Carandell, com a representació de Plataforma per la Llengua, en lliuraran els premis.

Amb un total de 3.800 alumnes participants, un 23% més que en l’edició anterior, l’entitat tanca aquesta setena edició i ja comença a escalfar els motors per la pròxima.

El Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català s’adreça als alumnes d’11 i 12 anys de tot el domini lingüístic, i té l’objectiu que estudiants, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana a partir de la creació del seu propi joc.

Redacció