.

.

TOTS 21

Prèviament a l’obertura de portes del pròxim dilluns 8 de juny, s’han desinfectat les instal·lacions. Foto: Ajuntament

El Pavelló Poliesportiu d’Altafulla obrirà de nou les seves portes el pròxim dilluns 8 de juny, quan el municipi entra en la Fase 3 de la desescalada. L’horari durant la Fase 3 i fins a 31 de juliol (agost el centre estarà tancat per manteniment) serà de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 21.30 hores. De 14 a 15 hores, la instal·lació romandrà tancada ja que es procedirà a la desinfecció i neteja exhaustiva per part dels treballadors i treballadores.

Les entrades al recinte seran a cada hora (durant la resta de temps la porta romandrà tancada), per tal de poder controlar l’aforament. Els treballadors i treballadores del poliesportiu seran els encarregats d’acompanyar als usuaris fins a la sala. Aquests seran els responsables de controlar el seu bon ús i que tothom compleixi amb les normes.

Les activitats dirigides es realitzaran a la pista descoberta de l’Institut d’Altafulla. Els horaris d’aquestes seran els mateixos que hi havia abans de l’estat d’alarma, però poden patir algun canvi per pal·liar la calor. Aquests seran de mutu acord entre monitors i usuaris.

Es garantirà el distanciament físic mínim de 2 metres entre persones mitjançant la separació o alternança de màquines i equipaments; el marcatge de sòl; la vigilància per part de personal o qualsevol altre mètode efectiu. Aquest distanciament és l’adoptat en els principals països de la Unió Europea. Es reduirà l’aforament al 50%.

Prèviament a l’obertura de portes del pròxim dilluns 8 de juny, s’han desinfectat les instal·lacions, senyalitzat tot l’equipament adequadament i s’han pres les màximes mesures fixades per les autoritats sanitàries.