TOTS 21

Imatge de la segona jornada del Campionat de Catalunya per equips de Tercera Divisió. Foto: Cedida

El camp de Pitch&Putt del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center va estar a ple rendiment aquest passat diumenge, tot coincidint amb la celebració de la segona jornada del Campionat de Catalunya per equips de Tercera Divisió Oest.

Un total de 144 jugadors, representant a 18 equips, van donar-se cita a primera hora del matí per iniciar la competició en un camp que va ser definit per tots els assistents com exigent per al jugador. A més, també van coincidir a destacar el magnífic entorn natural que envolta el camp de joc i les facilitats amb què van trobar-se al complex esportiu, fruit de l’intens treball d’organització dut a terme per part del personal del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

Els vuit jugadors de cadascun dels 18 equips participants a la cita van gaudir de dos torns de sortida: quatre integrants d’un equip juguen sota la modalitat Medalplay Scratch i puntuen les tres millors targetes. Els altres quatre jugadors participen per parelles en la modalitat Fourball Medalplay Scratch, puntuant la millor parella.

Un cop completat el recorregut i lliurades les targetes de puntuació, aquesta segona jornada del Campionat de Catalunya per equips de Tercera Divisió Oest va proclamar com a vencedor l’equip Andorra P&P, amb un resultat de 9 sota par, seguit per Los Gallitos i Roc 3 de Vendetta.

Després d’aquesta segona jornada, lidera la classificació general l’equip de Los Otros Gallitos (164 punts), seguit de Los Gallitos (154) i d’Andorra P&P (150).

En l’àmbit individual, la millor volta va ser signada per Angel Feijóo Soler (Golf@s Vendrell), amb 4 sota par. La millor parella va ser la formada per Juan José Suárez i Manuel Tome (El Caliu del Roc), també amb 4 sota par.

Finalment, cal destacar que Dolores Alcázar (Golf@s Vendrell) va assolir l’únic forat en 1 de la jornada. El va assolir al forat 5 i, seguint el costum, el seu nom queda ja inscrit al rètol del forat. A més, rep com a obsequi l’ampolla de cava Magnum que ofereix Juvé&Camps a tots els jugadors que fan un forat en 1 en competició, una fita que ja han assolit onze jugadors des de la inauguració del camp, el passat mes de juny.

Sobre Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center

Ubicat a Tarragona, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center inclou diversos atractius per als amants de l’esport i la natura, atès que engloba un resort esportiu de primer nivell que inclou totes les comoditats: camp de golf de 18 forats de par 72 amb driving range i àrea de pràctiques; pitch & putt amb un recorregut de 18 forats, 7 pistes de pàdel panoràmiques d’última generació, 3 pistes de tenis de terra batuda i, properament, gimnàs DIR i piscina.

Aquest complex multiesportiu està ubicat en un entorn natural únic i a pocs minuts del mar i de Tarragona ciutat, en recinte que permet descobrir una nova forma de vida, tota vegada que properament Essentia Costa Daurada hi construirà un complex residencial ideat per als amants de la natura i la vida activa, que volen gaudir d’una residència en un lloc tranquil i, al mateix temps, proper a la ciutat.