.

Foto de família dels participants en l'edició d'enguany

Gastrotour Salou 2014 ha servit més de 100.000 degustacions. Aquest és el balanç “molt positiu” que s’ha donat a conèixer avui per part dels integrants de l’organització, així com els restauradors adherits a aquesta tercera edició de la ruta que s’ha celebrat del 8 de maig a l’1 de juny.

Avui, en el decurs d’un acte a l’Ajuntament de Salou, que ha comptat amb l’alcalde Pere Granados; la regidora de Comerç i Promoció, M. Reyes Pino, i el representant de San Miguel a Tarragona, Francesc Solé; s’han lliurat els premis als establiments que han ocupat les tres primeres posicions del rànquing de votacions.

El premi a la primera millor degustació de Gastrotour Salou 2014 ha estat atorgat al Restaurant La Pasión, per la seva degustació que portava per títol ‘Petites Sensacions’. Pel que fa al segon premi, aquest ha estat per al Restaurant Lunattic  per la seva degustació ‘Sobretaula: Cafè, copa i puro’. I, finalment, el premi a la tercera millor degustació de Gastrotour Salou 2014 ha estat per al Restaurant La Morera a amb la seva proposta ‘El tomàquet’.

Aquests resultats s’han obtingut computat conjuntament els vots registrats a través de la pàgina web així com les paperetes recollides a les diferents urnes.  La resta d’establiments han rebut els certificats acreditatius de la seva participació a Gastrotour Salou 2014.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut estar present en el lliurament dels premis per tal de felicitar als participants per “l’esforç realitzat, la creativitat demostrada i la qualitat que han caractaritzat les tapes d’aquest any” i els ha encoratjat “a començar a pensar la propera edició per superar un nivell que ja està molt elevat”.

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Reyes Pino, ha valorat  “molt positivament la iniciativa i ha assegurat que  les xifres mostren l’èxit que ha obtingut la tercera edició de Gastrotour Salou 2014, consolidant-ne així la seva organització”.