TOTS 21

Façana de l’Ajuntament de Tarragona.

Un cop definides les ordenances municipals per l’any vinent (que tarragona21.cat va avançar en exclusiva), queda encara en joc la gran partida dels pressupostos municipals. Aquest matí la portaveu socialista, Sandra Ramos, carregava contra l’equip de govern per no haver posat un document damunt la taula. I poques hores després, aquest mateix vespre, el conseller de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, feia pública una nota de premsa on informava d’haver convocat avui mateix a tots els grups polítics a una reunió per parlar sobre els comptes municipals per al 2021 amb la participació i l’explicació dels serveis tècnics de pressupostos, intervenció i tresoreria. Segons Fortuny, «això ha permès expressar els dubtes oportuns per tal d’afrontar entre tots aquest any tan dur que engeguem».

Ara bé, i ja immersos en la disputa política, Fortuny ha aprofitat per expressar la seva «perplexitat» davant l’absència dels grups del PSC, Ciutadans i el PP. «Lamentem profundament que aquests grups no s’hagin presentat a la reunió, on hem explicat tècnicament la situació econòmica present i futura de l’Ajuntament de Tarragona i les dificultats de finançament tant del corrent com de les inversions de cara al 2021».

A partir d’ara, el regidor anuncia que convocarà individualment a cadascun dels grups polítics per començar a treballar en els pressupostos en base a l’explicat en aquesta primera reunió, si bé reiterava que «a la reunió d’avui calia assistir-hi per entendre, tècnicament, la greu situació que està patint l’Ajuntament».

Redacció