.

.

TOTS 21

Pere Segura durant l'assemblea. Foto: Cedida

Pere Segura durant l’assemblea. Foto: Cedida

L’Assemblea Local de la formació política Vila-seca Segura va proclamar ahir al vespre a Pere Segura com a candidat a l’alcaldia de Vila-seca a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

Proclamat per unanimitat durant una multitudinària assemblea local, Pere Segura és l’actual alcalde de Vila-seca i aquestes seran les seves segones eleccions que es presenta com a candidat a l’alcaldia.

Un cop proclamat i durant la seva intervenció davant la militància, Pere Segura va fer un repàs a l’intens treball realitzat des del govern municipals durant aquests darrers 4 anys on, malgrat les adversitats, s’han engegat nous projectes i han permès avançar Vila-seca econòmica, social i culturalment. De fet, tot i recordar als assistents que Vila-seca sempre ha estat la nostra prioritat i que vosaltres heu fet possible tots aquests projectes, l’alcaldable va expressar amb fermesa que “avui tinc la certesa que la nostra ciutat és més justa, ofereix més oportunitats als nostres conciutadans i mira amb optimisme al futur”.

Pere Segura, nascut a Vila-seca l’any 1981, està casat i té tres fills i és enginyer superior de Camins, Canals i Ports i Postgrau en direcció d’obres i projectes. Accedeix a la política municipal l’any 2015 quan assumeix la regidoria d’Universitats, Cultura i Excel·lència i posteriorment amb les eleccions municipals del 2019 és escollit alcalde de Vila-seca.