.

.

TOTS 21

Josep Antoni Duran i Lleida, Pere Granados  i Martina Fourrier al passeig de Salou. Foto: Tarragona21

Josep Antoni Duran i Lleida, Pere Granados i Martina Fourrier al passeig de Salou. Foto: Tarragona21

L’alcalde de Salou o alcaldable de CiU, Pere Granados, acompanyat pel portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, han passejat pel passeig de Salou per parlar del projecte camí de Ronda, que actualment va des de la Zona de Replanells a Cala Llenguadets. Un projecte que tan sols ha vist finalitzada la seva primera fase que té un quilòmetre i mig de llargada.

Granados ha criticat que durant aquests 4 anys el projecte ha quedat aturat perquè el govern de Madrid no ha aportat la inversió i diu que el que s’han trobat han estat negatives per part del govern i a més a destacat la posició dels populars de Salou, ja que amb independència del color polític el primer que s’ha de fer és fer territori. Granados ha reivindicat el paper del Partit Popular a Salou que ha fet moltes propostes de campanya, però no ha complert amb les seves obligacions “quan li tocava”.

El portaveu de CiU ha donat ple suport a Granados pels comicis del 24M i fent referència a la fragmentació política i a la problemàtica per investir a la presidenta d Andalusia, Duran ha reivindicat que Granados “ha de tenir una majoria àmplia per governar”.

Els dos han protagonitzat una trobada amb empresaris del sector turístic, i Duran ha afirmat ha estat una trobada positiva i que la tasca de l’alcalde durant aquesta legislatura és molt ben valorada tot i que ha destacat que “es nota la baixada de client rus” i considera “que s’hauria de refer la relació comercial i econòmica amb Rússia” per evitar que sectors com el turístic a Salou es vegi afectat.

Barcelona World no és un projecte de Vermonte, sinó que és un projecte del govern

El convergent s’ha mostrat rotund en dir que “Barcelona World no és un projecte de Vermonte, sinó que és un projecte del govern” i s’ha mostrat optimista en dir que “pot haver-hi un altre operador que vulgui optar a finançar el projecte” com pot ser Melco Crown, Hard Rock Café o el grupo Perelada que amb una gran solvència tècnica i financera podrien donar suport el projecte de Barcelona World.

Granados ha reconegut que Veremonte té raó a dir que s’ha endarrerit projecte per qüestions partidistes i polítiques, ja que hi ha hagut partits polítics com PP, ICV, ERC, CUP i Ciutadans que han obstaculitzat el projecte o s’han posicionat en contra. Granados ha conclòs dient que els representants de les formacions polítiques citades anteriorment no han estat a l’alçada, tot i que s’ha mostrat segur al dir que la construcció de Barcelona World farà de Catalunya i Salou unes “destinacions de referència a escala mundial”.

Granados afirma que l’Ajuntament no pot prohibir el turisme de borratxera

Com era d’esperar els empresaris no han posat damunt de la taula el tema del turisme de borratxeraperò els dos polítics han afirmat que ells tampoc l’han plantejat pel moment. Granados ha tret ferro a l’assumpte dient que es tracta d’un tema de pressió mediàtica que afecta negativament a “la marca Salou” més que no una preocupació del municipi. Granados ha declarat que «es tracta dun paquet privat entre tour operadors i empresaris “i per tant l’ajuntament no pot prohibir res.

Granados i Duran i Lleida acompanyats d’altres membres de CiU, han visitat Caritas, grups de dones i han acabat la jornada visitant els comerços del carrer Colon, on s’han entretingut parlant amb cambrers i botiguers.

Brigitte Urzaiz

Duran i Lleida i Granados parlant amb un comerciant. Foto: Tarragona 21

Duran i Lleida i Granados parlant amb un comerciant. Foto: Tarragona 21