.

Un instant de la gala benèfica.

Un instant de la gala benèfica.

Un total de 500 persones van donar-se cita el passat diumenge a Perafort, on va tenir lloc la segona edició de la Gala Benèfica de Dansa. L’acte va comptar amb la participació d’un gran nombre d’alumnes de diverses escoles del Tarragonès. En aquesta edició van participar-hi alumnes de dansa del col·legi Cèsar August de Tarragona, l’escola Josep Veciana de Perafort, el col·legi públic Pràctiques de Tarragona, el col·legi Guillem de Claramunt de la Secuita, l’Associació Alma Flamenca de Tarragona, i els tallers d’introducció a la dansa i de hip-hop de Perafort.

Per segon any consecutiu, s’ha realitzat aquesta activitat que tenia l’objectiu de recollir diners que es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’import íntegre de les entrades, que tenien un cost de 3 euros, es donarà al servei d’oncologia infantil d’aquest centre hospitalari, el qual té un laboratori d’investigació totalment integrat amb l’equip assistencial. Els 1.200 euros recaptats es destinaran doncs, a la investigació d’aquesta malaltia però també, a aplicar els últims avenços, pel que fa al tractament del càncer infantil, en l’atenció diària dels petits.
Els joves que van ballar en aquesta II Gala Benèfica de Dansa de Perafort es van mostrar il·lusionats per participar en una iniciativa que era d’una banda, lúdica per a ells, i de l’altra, solidària amb els nens i nenes que pateixen aquesta malaltia. Pel que fa al públic assistent, aquest també es va mostrar orgullós d’haver participat en aquesta iniciativa solidària. Qui també va voler formar-ne part van ser la trentena d’empreses del municipi, o de les seves rodalies, que van col·laborar fent entrega de diversos productes relacionats amb els seus negocis. Els objectes i productes entregats es van sortejar entre el públic un cop havien acabat totes les actuacions.
L’alcalde del municipi, Joan Martí Pla i Pla, va mostrar la seva satisfacció en veure que “Perafort s’ha bolcat en aquesta iniciativa solidària. No només per l’elevada assistència de públic sinó també, per la bona resposta que han tingut les empreses del territori, les quals no van dubtar a estendre’ns la seva mà des del primer instant”. Martí va voler agrair la participació de les escoles del Tarragonès que van oferir les seves actuacions i també va voler destacar l’important paper que han jugat les persones que han organitzat la gala ja que “amb el seu treball, han aconseguit que la Gala Benèfica de Dansa de Perafort es converteixi en un acte solidari imprescindible en l’agenda del municipi”.