.

.

TOTS 21

Perafort i Puigdelfí tornarà a mostrar la seva cara més reivindicativa amb motiu de la celebració, aquest proper dijous 25 de novembre, del Dia Internacional contra la violència envers les dones. Tot i que la lluita real es faci en el dia a dia, durant els 365 dies de l’any, aquesta data en particular sempre és molt indicada per donar màxima visibilitat a la lluita contra la violència patriarcal, tant la física com la que no ho és.

Per seguir conscienciant de la necessitat d’erradicar qualsevol tipus d’agressió masclista, des de l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí s’han organitzat els actes següents:

Dissabte 20 i 27 de novembre i 4 de desembre

Curs de Conscienciació i educació sobre la violència de gènere. De 9 a 12 h al Casal de Perafort, dirigit a joves de 12 a 20 anys.

Dilluns 22 de novembre

Portes obertes classes de zumba i entrega samarreta 25-N. De 18.30 a 19.30 h al Casal de Puigdelfí.

Dimarts 23 de novembre

Entrega mascareta i samarreta 25N al curs de gimnàstica de la Gent gran. De 9.30 a 10.30 h al Casal de Perafort.

Dimecres 24 de novembre

Portes obertes classes de zumba i entrega samarreta 25-N. De 18.30 a 19.30 h al Casal de Perafort.

Dijous 25 de novembre

Entrega mascareta i samarreta 25N al curs de gimnàstica de la Gent gran. De 9.30 a 10.30 h al Casal de Puigdelfí.

Presentació del Vídeo contra la violència envers les dones amb la participació dels veïns i veïnes del municipi, a les 18.30 h al Casal de Perafort.

A continuació Lectura del Manifest i per finalitzar l’acte pintada d’un mural amb mans liles, activitat proposada pel Consell Comarcal del Tarragonès.

Dissabte 27 de novembre

“La Boca Descosida”, espectacle d’Alba Mascarella per a joves i adults, un recorregut per la poesia i la prosa poètica. A les 12 h al Casal de Perafort.

Diumenge 28 de novembre

Ellas Music Band”, un repertori molt variat en ritmes i estils: música balcànica, jazz, blues, rock, folk i rumba. A les 18.30 h al Casal de Puigdelfí.

Redacció