.

.

TOTS 21

L’alcalde i regidors, lliurant el xec a Emma Perrier, de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu

Els veïns i veïnes de Perafort han aconseguit recollir 3.750 euros que han donat a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta quantitat s’ha obtingut a través de la venda de tiquets per a diferents actes organitzats al municipi durant el passat any 2016. Així, els habitants de Perafort i Puigdelfí van contribuir a aquesta causa solidària a través de la compra dels tiquets per al vermut popular de la festa major i per a l’esmorzar popular de Divendres Sant.

Els veïns i veïnes també han fet possible aquesta donació amb el pagament de les inscripcions a la caminada solidària i al concurs de botifarra, i amb la compra d’entrades per a la gala de dansa, els parcs aquàtics de Perafort i Puigdelfí i les representacions teatrals que van tenir lloc al municipi al llarg de l’any passat.

Fa cinc anys que Perafort i Puigdelfí van posar en marxa aquesta iniciativa amb la que es vol contribuir a la investigació contra el càncer infantil. Des de llavors i de manera anual, es lliura un xec a l’Hospital Sant Joan de Déu amb la suma obtinguda a través de diversos actes celebrats.

L’alcalde de Perafort, Joan Martí Pla; el regidor de Medi Ambient i Agricultura, Parcs i Jardins i d’Esports, Xavier Prim; i el regidor de Joventut i Festes, Marc Gavaldà, van lliurar el xec a Emma Perrier, de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. Durant el lliurament del xec, l’alcalde va posar de relleu «l’aportació que fan tots els veïns i veïnes del nostre municipi per ajudar a que l’Hospital Sant Joan de Déu, pugui continuar amb la seva inestimable tasca d’investigació contra el càncer infantil».

D’altra banda, els habitants de Perafort i Puigdelfí també mostren la seva solidaritat amb altres causes. En aquest sentit, els diners recollits a través de la caminada per la diabetis i la Festa de l’Oli d’enguany,es destinaran a La Marató de TV3.