.

.

TOTS 21

Perafort dedica una Setmana a la Música i ho fa amb dos actes destacats. D’una banda, el concert a càrrec del Conservatori de Vila-seca, que tindrà lloc aquest dissabte dia 9 al Casal de Perafort. Aquest Concert de Primavera es durà a terme a les 18 h i és possible gràcies a la col·laboració del consistori perafortí i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Carolina Fajardo i Marina Ribas oferiran una actuació musical de cant i guitarra mentre que, tot seguit, serà el torn dels ritmes africans del Cor de Sant Esteve. La formació musical oferirà una actuació amb l’acompanyament del pianista Marc Torres i sota la direcció de Charo García.

El plat fort de la Setmana de la Música de Perafort arribarà dissabte amb la retransmissió de l’òpera ‘Manon Lescaut’, que des del 7 i fins al 22 de juny es podrà veure al Liceu de Barcelona. Aquesta activitat s’emmarca en el cicle Liceu a la fresca, que té l’objectiu d’apropar i difondre l’òpera entre el major nombre de persones possible.

L’ajuntament de Perafort se suma així a la iniciativa que es podrà seguir dissabte 16 de juny a les 22 h, des de la carpa de les festes del municipi, instal·lada al carrer Joan Palau.