.

.

TOTS 21

Els Pallaresos i actual alcalde ha explicatquines mesures s’aplicaran per connectar totes les urbanitzacions, en un actedavant dels veïns de Pallaresos Park

Els Pallaresos i actual alcalde ha explicatquines mesures s’aplicaran per connectar totes les urbanitzacions, en un actedavant dels veïns de Pallaresos Park

Pep Nolla, candidat a l’alcaldia de Junts per Catalunya – Els Pallaresos i actual alcalde delmunicipi, ha explicat aquest cap de setmana quines seran les mesures a dur a terme perconnectar totes les urbanitzacions amb el centre del poble i, d’aquesta manera, facilitar lamobilitat de tots els veïns i veïnes. Durant un acte a la pista de Pallaresos Park, Nolla haexplicat que una de les grans propostes del programa de la seva formació és “​la creaciód’un carril bici i un circuit esportiu que recorrerà totes les urbanitzacions del nostrepoble i les connectarà amb el casc urbà​”.Aquesta mesura no només servirà per simplificar el desplaçament de totes les zones delmunicipi sinó que “​es convertirà en un circuit que promogui i faciliti la pràcticaesportiva, que serveixi tant per córrer, com per passejar o anar en bicicleta​”.

El municipi dels Pallaresos, tot i comptar amb una població de poc menys de 5.000 habitants,està condicionat pels gairebé 72 km de carrers, dada que exemplifica la dispersió urbanísticadel municipi. “​Per això creiem que és molt important reduir les distàncies i intentar, enla mesura del possible, integrar totes les zones​”, ha explicat Nolla sobre el projecte. En la mateixa línia, l’actual alcalde dels Pallaresos ha insistit en què també s’aplicaranmesures per facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes fins al nou consultori mèdic.

L’anticcentre de salut, ubicat al centre de la vila, va quedar obsolet. Durant la darrera legislatura, encol·laboració amb el Departament de Salut, s’ha procedit a la construcció d’un nou centre ala urbanització de Jardins Imperi. “​Sabem que en canvi d’ubicació no ha agradat atothom, però per facilitar els desplaçaments ampliarem i millorarem el servei detransport municipal per connectar totes les àrees del municipi, a través de més frequència i parades de l’actual servei d’autobús interurbà​, ha assegurat el candidat deJunts per Catalunya – Els Pallaresos. D’altra banda, Nolla ha recordat que algunes zones del poble, com Pallaresos Park, han patit sovint robatoris.

En aquest sentit, l’actual alcalde ha apuntat que una de les primeresmesures serà “​dotar el cos de vigilants municipals de més efectius per millorar igarantir la seguretat a tot el poble i el compliment de les normes de convivència​”, enreferència als actes d’incivisme que ha patit el municipi en alguna ocasió. D’aquesta manera, Nolla ha recordat que un dels grans eixos del programa que presenta laseva candidatura per implementar en els propers quatre anys està basat és “la salut i laqualitat de vida, perquè com a alcalde considero que el benestar de tots els veïns i veïnes had’estar per sobre de tot”.