TARRAGONA 21

L’actual alcalde, Pep Nolla. en una imatge presa avui Foto: Tarragona21

Pep Nolla es postularà demà dijous, durant l’assemblea que el PDeCAT celebrarà als Pallaresos, per tal de tornar a encapçalar la llista de la formació independentista al municipi. Nolla és alcalde des d’aquest mandat, quan a través d’un pacte de govern va assolir la majoria, desbancat el PSC, que havia governat en l’anterior mandat.

Nolla considera que «cal un segon mandat per refermar el projecte que hem endegat». Tot i així, ha reconegut que ha tingut dubtes els darrers temps sobre si presentar-se a o no, però finalment s’ha decidit a fer-ho per tancar els projectes iniciats.

Després de l’assemblea caldrà afrontar les primàries, però si no hi ha sorpreses, la candidatura de Nolla serà l’única a presentar-se i per tant, l’escollida.

La proposta de Nolla passa per repetir els tres primers llocs de la llista, és a dir, anar acompanyat dels actuals regidors Toni Tenorio i Maite Llonch. El PDeCAT (tres regidors) governa als Pallaresos en coalició amb ICV, Independent dels Palalresos i ERC, que sumen un regidor cadascun d’ells.

En aquest enllaç consulteu la composició actual del consistori dels Pallaresos.

J.G.