TOTS 21

Pedro Guerra en l’actuació a la sala La Violeta del passat dissabte

Pedro Guerra en l’actuació a la sala La Violeta del passat dissabte

La Sala La Violeta d’Altafulla va quedar petita dissabte en el concert de Pedro Guerra. Unes 350 persones van gaudir d’una actuació de més de dues hores en què el canari va recuperar l’essència dels seus primers temps, només amb veu i guitarra, en una antologia que va incloure també cançons noves i d’altres de recuperades de la seva etapa primerenca amb el grup Taller Canario. L’artista va fer cantar tota una sala plena de gent entregada en el seu repertori més íntim, en la gira dels “30 años”.

El regidor de Turisme, Guillermo Alonso, s’ha mostrat molt orgullós de poder acollir un concert de tanta qualitat. Un espectacle que ha titllat de “molt íntim, molt proper i molt divertit”. El mateix Pedro Guerra va reconèixer “sentir-se captivat pel poble d’Altafulla”, i va enamorar amb els seus versos un públic que el va seguir en tot moment. I és que el binomi Altafulla – Pedro Guerra va lligar des del primer moment que es van conèixer damunt l’escenari. Tan és així que el cantautor va versionar temes musicals amb el nom del municipi.

Després de l’actuació de Pedro Guerra, li tocarà el torn al grup d’Alcoi, Verdcel, que oferirà un concert especial ‘BarnaSants 20 anys Ovidi’. Serà el proper dissabte 28 de març a la Pallissa de l’Era del Senyor, i el preu de l’entrada serà de 8 €.

Més enllà d’aquestes actuacions musicals, la sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla és l’escenari, també durant aquests dies, d’una exposició sobre la trajectòria del BarnaSants, centrada, principalment, en la figura d’Ovidi Montllor.

La d’enguany esdevé la quarta edició en què Altafulla participa en el festival de cançó d’autor per excel·lència al nostre territori. El municipi ja s’ha consolidat com una de les seus fixes de la iniciativa, que ha permès portar a la vila artistes de renom i de prestigi que, molt probablement, sense aquesta participació, no hagués estat possible.