.

.

TOTS 21

La representant del Ball de Diables, Cristina Albareda, i l’alcalde i regidor de Cultura, Pau Ricomà. Foto: Mauri

Aquesta tarda el conseller de Cultura i alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha reunit amb les entitats del Seguici Popular, els músics tradicionals, les colles castelleres i les principals entitats, associacions i col·lectius organitzadors d’actes de les festes de Santa Tecla 2020; per tal d’agrair-los la feina duta a terme en els darrers mesos per a l’elaboració “d’una programació compatible amb la situació actual”, que es presentarà la setmana vinent.

Ricomà ha destacat l’esforç dut a terme entre tots i l’oportunitat, una vegada més, de “sentir-nos corresponsables d’una festa segura”. “La única manera que Santa Tecla sigui tan exitosa com Sant Magí, és amb la coresponsabilitat de tothom: les entitats, la resta de tarragonins i tarragonines i l’Ajuntament, sinó sols, no podrem fer-ho”.

Finalment l’alcalde també ha volgut deixar ben clar que per al correcte desenvolupament de tots els actes programats “caldrà ser ferms i actuar si es dona alguna situació que no compleixi amb les normatives establertes”. Així mateix ha declarat que “no permetrem cap tipus d’actitud que sobrepassi les línies vermelles que marquen els protocols i plans de represa sanitaris vigents”.

Redacció