.

.

TOTS 21

La consellera de Cultura de l'Ajuntament, Begoña Floria, junt a la directora del festival, Maria Parra

22 String Quartet, Xavier Pié o Duo Becerra són alguns dels artistes que assistiran a la segona edició del Bouquet Festival de Tarragona, que ha estat presentat avui. El festival està dissenyat en 8 concerts repartits al llarg de l’estiu amb dos concerts al mes entre juny i setembre. Serà inaugurat el 8 de juny, i ho faran Susana Sheiman & Oscar Fernàndez-Pacheco.

Durant quatre mesos passaran pels escenaris Cuadro Flamenco;  Maria Parra Peñafiel, directora del festival i que presenta nou disc; i es clourà el 6 de setembre amb Orgasmic Trio. Dins de l’apartat de vins, se’n farà càrrec un any més Adernats, maridant el final de cada concert amb un vi diferent.

Com a novetat d’enguany destaca la incorporació de l’estil flamenc i la creació de l’apartat “Mirant cap el futur”. Es tracta d’una plataforma per a joves músics estudiants del conservatori de Tarragona. Ho ha explicat avui la directora del festival, Maria Parra.

Els preus dels concerts són de 10 euros per nens de fins a 12 anys, 15 euros pels adults I 20 euros pel concert especial del 4 de juliol on es podrà gaudir dels focs. La primera edició va ser tot un èxit de públic i de promig van assistir 90 persones per concert.