.

.

TOTS 21

Parc Central està de festa pel seu 25è aniversari. Després d’un cap de setmana replet d’activitat cultural amb l’actuació castellera dels Xiquets del Serrallo i també musical amb Bandarra Street Orkestra, el centre comercial es prepara per acollir una nova jornada animada amb el torneig popular de 3×3 de bàsquet. Aquesta proposta esportiva, que compta amb el suport del Club Bàsquet Tarragona, tindrà lloc aquest dissabte, 21 de maig, de 9 a 20 h.

L’activitat, oberta a tothom, ha tingut una molt bona acollida per la població i les inscripcions ja s’han completat amb la participació de 24 equips. El torneig es durà a terme al pàrquing de la terrassa que es condicionarà per poder realitzar l’activitat. La participació inclou avituallament durant tot el torneig i una samarreta per a cada participant, a banda del material necessari per poder jugar. Addicionalment, els equips guanyadors obtindran un petit obsequi.

Alhora, se celebrarà un concurs de triples, amb fase prèvia, de 14 h a 16 h i amb una final que es disputarà a les 20 h, i també un concurs d’esmatxades a les 20:15 h. Ambdós tindran com a premi una targeta regal de 100 € per al/la campió/na. Paral·lelament, durant aquest dia hi haurà animació musical al centre comercial amb grups de batucada de la ciutat que oferiran un ambient festiu a tots els visitants.

Cal recordar que els actes d’aquest mes amb motiu del 25è aniversari s’estendran fins al 28 de maig, data en la qual el Centre Comercial acollirà una Fan Zone del Gimnàstic de Tarragona amb moltes activitats durant el dia, sortejos de samarretes signades, entrega de merchandising, entre altres sorpreses. També, es comptarà amb la presència de diversos equips de la seva escola de futbol, així com de diverses exhibicions de diferents disciplines del club. Durant aquesta jornada, els més petits podran gaudir d’una zona infantil en col·laboració amb el Salting Tarraco.

Redacció