.

Cartell de la Campanya

Cartell de la Campanya

El proper divendres 22 d’agost el centre comercial Parc Central inicia la Campanya de “Recollida solidària de material escolar” per tal d’ajudar a les famílies amb més dificultats i a les escoles que ho necessitin.

Per segon any, Parc Central posa a la disposició de qui volgui col∙laborar un estand al qual s’hi pot deixar tot tipus de material escolar nou: des dels tradicionals colors o rotuladors, llibretes, gomes, estisores, estoigs, motxilles, calculadores… i llibres escolars nous i usats (en bon estat) per tal que les escoles del nostre entorn no hagin de dedicar‐hi tants recursos.

La campanya solidària de recollida de material escolar l’organitza Parc Central juntament ambCàritas Diocesana de Tarragona i compta també amb la col∙laboració de l’Ajuntament deTarragona. D’aquesta manera, Càritas s’encarregarà de distribuir el material escolar a lesdiferents parròquies i famílies que puguin necessitar‐lo i, els llibres, es portaran a les escolesde Tarragona que ho requereixin. L’Ajuntament de Tarragona ens ha facilitat les escoles quetindran més necessitat de llibres per als seus alumnes i que també podran utilitzar‐los enclasses de reforç o repàs i a les biblioteques dels centres educatius.

L’estand, habilitat des del 22 d’agost fins al 14 de setembre, estarà ubicat a la placeta del Centre Comercial, de dilluns a divendres, totes les tardes de 16h a 22h i, dissabtes tot el dia, de 10h a 22h. Entre setmana, als matins es pot deixar el material i/o llibres al SAC, Serveid’Atenció al Client, planta Carrer, davant dels ascensors.

Per a Parc Central, “és un orgull convertir‐se novament en el punt de recollida solidària de material, doncs sabem que són dies de despeses importants per a les famílies i més encara per aquelles que pateixen dificultats” destaca el gerent del centre comercial, Pere Pairó. El centre informarà a tots els seus establiments comercials per tal que també col∙laborin en la campanya solidària.

Francesc Roig, director de Càritas Diocesana de Tarragona, demana a les famílies amb mésrecursos “la seva solidaritat envers els nens més desfavorits, per tal que durant el curs escolar vinent tinguin garantit tot el material escolar que sigui necessari. Les dificultats econòmiques i socials no han de minvar les oportunitats d’aquests nens que tenen el mateix dret a desenvolupar‐se adequadament en el seu treball escolar”.

El tinent d’alcalde de Serveis de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha fet una crida a la ciutadania perquè col∙labori en aquesta campanya solidària i ha destacat la bona entesa entre institucions, entitats socials i empreses per unir esforços i crear un front comú amb iniciatives en benefici de la comunitat i dels que més pateixen.

Per cada nou fan al Facebook, 1 euro més

Com sempre, Parc Central divulgarà la seva campanya arreu i, en especial, a través de la seva pàgina a la xarxa social Facebook, que ja compta amb més 11.500 fans. D’aquesta manera, per cada nou fan, el centre comercial donarà un 1 euro per a l’adquisició de material escolar que s’afegirà al recopilat al llarg de la campanya. Per tant, a partir del dia 22, tots els nous fans sumaran euros per a la campanya.