.

Imatge de les pràctiques formatives durant els Experience Days de Parc Central.

Un total d’11 alumnes del Cicle Formatiu Grau superior (CFGS) Caracterització i maquillatge professional, CFGS Dietètica i CFGM Farmàcia i parafarmàcia, han realitzat una part de les seves pràctiques formatives a Parc Central. Concretament, aquestes van tenir lloc en el marc dels Experience Days -un esdeveniment únic a Tarragona amb més de 15 activitats lúdiques relacionades amb el món de la moda, la bellesa i l’estil de vida urbà que va organitzar el centre comercial tarragoní- mitjançant xerrades de nutrició, workshops i sessions de bodypainting i facepainting.

“Estem molt satisfets d’haver format part d’aquest projecte. Durant aquestes sessions a Parc Central preteníem que l’alumnat pogués mostrar les seves habilitats i desenvolupar el seu potencial professional i aprengués en situacions reals, aproximant-se així a la realitat laboral”, manifesta Miguel Ángel González, gerent de Parc Central. “Estem convençuts que sorgiran més oportunitats i accions que donin continuïtat a aquest inici de col·laboració tan fructífer”, afegeix González.

Per la seva banda, des de l’Institut Cal·lípolis es mostren molt agraïts amb Parc Cental: “Volem agrair sincerament la seva col·laboració. La seva participació és fonamental perquè la formació professional d’aquest país sigui capaç d’assumir els reptes de la societat i que aquesta sigui cada vegada més competitiva i ofereixi més oportunitats d’ocupabilitat i progrés als nostres joves”, exposa Boni Garcia, directora de l’Institut Cal·lípolis.