.

.

TOTS 21

Parc Central arriba a l’últim cap de setmana del mes de la celebració del seu 25è aniversari. Foto: Cedida

Parc Central arriba a l’últim cap de setmana del mes de la celebració del seu 25è aniversari amb el Nàstic Fan Day, una jornada adreçada al públic familiar i seguidors del Gimnàstic de Tarragona.

Durant aquest dissabte, 28 de maig, el centre acollirà de 10 a 14 h i de 16 h a 18 h exhibicions de diferents disciplines del club com ara, patinatge, gimnàstica rítmica, tennis taula i pilota. També, es comptarà amb la presència de diversos equips de la seva escola de futbol i una Fan Zone del club que s’ubicarà a la planta -1 (entre les botigues de GAME i H&M) i a la planta 0 (per la zona on es troba la botiga Massimo Dutti).

Sortejos de samarretes signades, entrega de merchandising del club, entre altres sorpreses, són algunes de les propostes que completaran aquesta jornada grana. Alhora, els més petits podran gaudir d’una zona infantil en col·laboració amb el Salting Tarraco. Així, s’instal·larà un inflable en forma de porteria a la planta -1.

150 nois i noies participants en el torneig de bàsquet 3×3 de la mà del CBT

El torneig va congregar gairebé 150 nois i noies procedents de diverses localitats. Foto: Cedida

El passat dissabte, 21 de maig, Parc Central va acollir per primer cop un torneig de bàsquet 3×3. Es tracta del primer esdeveniment esportiu a gran escala que el centre comercial viu a les seves instal·lacions.

El torneig, que es va desenvolupar de 9 a 20 h al pàrquing de la terrassa, va congregar gairebé 150 nois i noies procedents de diverses localitats de la demarcació de Tarragona que van poder gaudir d’una jornada esportiva organitzada pel Club Bàsquet Tarragona.

Redacció