.

.

TOTS 21

Els blaus busquen la segona victòria consecutiva i la tercera en quatre partits de lliga. Foto: JC. Borrachero

El Club Bàsquet Tarragona rep demà a les 19h al pavelló del Serrallo al CB Quart. Els blaus busquen la segona victòria consecutiva i la tercera en quatre partits de lliga. Després de l’èpica victòria cebetista la setmana passada a la pista del líder, ara els de Berni Álvarez busquen confirmar la bona dinàmica del equip en aquest inici de lliga.

Per el partit de dissabte, el tècnic blau no podrà comptar amb Mihajlo Zvonar, el jugador pateix un procés d’angines que l’impedirà acompanyar al equip aquest dissabte. Zvonar treballa per arribar al partit del proper dimecres. El que sí estarà al partit de demà és el nou jugador del IBERSOL CBT Pape Mbaye, el jugador senegalès, que va arribar a Tarragona la setmana passada no va poder jugar el partit a la pista del UBSA per manca de temps a l’hora de inscriure el jugar, però tot sembla indicar que sí que podrà ajudar al equip al partit de demà i debutar a la seva nova casa.

El partit serà el colofó a un dissabte molt intens de bàsquet al Serrallo, ja que pel matí tindrà lloc el tradicional Torneig de la Tardor del CBT, on participaran més de 200 jugadors de 6 a 9 anys del territori. A les 16h el VERMA CBT jugarà partit de lliga contra UBSA “B”, i a les 19h arribarà el plat fort amb el partit entre IBERSOL CBT i CB Quart.

Per la seva banda, el CB Quart arriba al partit amb un balanç de 2 derrotes i 1 victòria. Els gironins van aconseguir una clara victòria en el seu darrer partit de lliga, però aquest va tenir lloc fa dues setmanes, ja que la setmana passada el CB Quart no va tenir partit de lliga. Els de Girona no van aconseguir guanyar en els dos primers partits de lliga, però va competir en tots dos.

De fet, al primer partit va perdre només de dos punts de diferencia, i al segon partit se’ls va escapar la victòria al darrer quart. El jugador més destacat del rival del IBERSOL CBT al partit de demà és Eric Jiménez, un jugador amb molta experiència a la lliga EBA i amb una mitjana de 11,3 punts per partit.

El CB Quart és un equip amb molts jugadors amb experiència a la lliga, tots els jugadors poden aportar punts i que només encaixen una mitjana de 65 punts per partit.

L’entrenador del IBERSOL CBT, Berni Álvarez, ha valorat el partit de demà “és un partit que afrontem amb moltes ganes, perquè tornem a casa després de dos partits fora de casa” Respecte al rival del blaus, Berni creu que “és un equip amb jugadors de molta qualitat, porten anys jugant junts i que tot i que no han començat del tot bé, crec que serà un dels equips que estarà a dalt”.

El tècnic blau destaca el conjunt del CB Quart com a un equip compacte i de qualitat, però també ha volgut senyalar els jugadors més perillosos dels gironins “el jugadors exteriors com Pau Vila o Eric Jiménez. Uns per qualitat i altres per tir exterior”. Tot i destacar el jox exterior, Berni creu que “el seu joc interior també està molt compensat amb Sima”. En conjunt un equip “que està ben fet, que li agrada jugar amb ritme, amb el pick and roll”.