.

.

TOTS 21

En primera línia, l'alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès. Foto: Cedida

En primera línia, l’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès. Foto: Cedida

La cap de llista de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha avisat que la ciutat “s’hi juga molt” el 28 de maig perquè “aquestes eleccions son d’una enorme transcendència. Ens trobem davant d’una cruïlla històrica. I no val a badar”, ha assenyalat. Segons la candidata, “els reusencs i reusenques escollirem entre dos models de ciutat clarament oposats: avançar, com defensem des de Junts per Reus o retrocedir, com proposen altres opcions polítiques. Entre mirar el futur amb ambició o voler tornar al passat amb nostàlgia”, ha subratllat la candidata durant un acte de campanya a la Sala Santa Llúcia, davant més de 200 persones.

En aquest sentit, Pallarès ha mostrat el convenciment que els reusencs i reusenques “no volem que el model del PSC i d’Ada Colau a Barcelona desembarqui a Reus”. “No volem convertir-nos en una ciutat decadent, grisa, caòtica, sense ànima i que aposta pel decreixement econòmic, com passa actualment a la capital de Catalunya, per culpa dels socialistes i dels comuns”, ha afirmat.

Foto de família de l'acte que es va celebrar a la sala Santa Llúcia. Foto: Cedida

Foto de família de l’acte que es va celebrar a la sala Santa Llúcia. Foto: Cedida

La candidata de Junts per Reus ha defensat que fins ara “hem transformat en positiu, amb una capacitat de treball enorme i de visió de futur”, fruit de la gran feina que ha liderat l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. “Som ciutat tecnològica i comercial, una ciutat referent en qualitat de vida”. “Però ara volem anar més lluny i ho farem amb projectes estratègics i ambiciosos, pensats i treballats, amb visió de futur, com la remodelació de la plaça Prim, que hem anunciat avui i amb més iniciatives que explicarem durant la campanya electoral”, ha asseverat Pallarès.

En la seva intervenció, l’alcalde Pellicer ha animat “a omplir les urnes de vots” i ha assegurat que “només la Teresa Pallarès i Junts per Reus són la garantia del model de Reus que volem. Tots sabem que és la millor candidata: sòlida, preparada, amb experiència política i professional contrastada”.

L’acte també ha comptat amb la participació del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, i del president del grup parlamentari, Albert Batet.