.

L'acte tindrà lloc a l'espai de Cala Beach

L'acte tindrà lloc a l'espai de Cala Beach

Aquest proper diumenge 22 de juny el restaurant Cala Beach, ubicat a la Platja Llarga de Tarragona (entrant pel túnel de Cala Romana a l’esquerra), celebrarà la segona paella solidària en benefici del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. L’objectiu d’aquest esdeveniment és recaptar el major nombre de quilos d’aliments possibles per fer front a les dificultats amb què es topa el Banc dels Aliments durant els mesos d’estiu en què veu com s’incrementa la demanda de productes per als infants que durant les vacances no poden menjar a l’escola.

En l’edició de l’any passat es van aconseguir 480 quilos d’aliments, una xifra que enguany es vol superar. Es necessiten, especialment, productes com oli, arròs, llegums secs, llaunes de conserva, llet i aliments infantils. Així doncs, tothom qui vulgui col·laborar pot acostar-se el diumenge a partir de les dotze del migdia a la guingueta Cala Beach de la Platja Llarga on s’oferirà una ració de paella a canvi de dos quilos d’aliments.
El programa d’actes començarà a les 12 del migdia amb la preparació de la paella amb la música de Dj Primmy’s/Oldies bailonguis. A dos quarts de 3 del migdia, aproximadament, se serviran les racions de paella. En acabar el dinar es farà l’acte de lliurament del recapte al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.
Les activitats seguiran a les 4 de la tarda amb l’actuació de Dj Jobo per fer la digestió.