.

Pla obert del portal d’un immoble del carrer de Ramon y Cajal de Tarragona on s’ha produït una intervenció de la Guàrdia Civil en el marc d’un macrooperatiu policial. Foto: Roger Segura (ACN)

La Guàrdia Civil ha portat a terme aquest dilluns una macrooperació relacionada amb la manipulació de partits de tenis les categoríes ITF Futures i Challenger (no involucrant per tant a noms de primer ordre) i les apostes il·legals. S’han fet registres a Terrassa i Tarragona, i en diveres localitats de les províncies de Madrid, València, Alacant, Múrcia, Màlaga, Pontevedra i Oviedo. A la ciutat de Tarragona s’han fet almenys tres registres, dos d’ells al centre, al carrer Ramon i Cajal i a l’avinguda Roma.

El dispositiu (que continua obert) ha estat dirigit pel jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata i està sota secret de sumari. L’operació, que compta amb la col·laboració d’Europol, va ser iniciada per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid contra una trama a la qual se li atribueix, entre d’altres, delictes d’organització criminal, blanqueig de capitals i estafa continuada.

ACN/Redacció