.

.

TOTS 21

Foto de família dels establiments participants a la Ruta. Foto: Tots21

Amb una foto col.lectiva dels 11 restaurants i bars participants i un brindis va arrencar la nit de dijous la prèvia de la desena edició de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms en un ambient de renovada confiança un cop vençuda una pandèmia -confiem en això- que ha deixat trastocat un dels sectors que més se n’ha vist afectat i que no va permetre celebrar l’edició de 2021.

El Casal Riudomenc reunia la ‘preestrena’ de la Ruta amb la presència dels restaurants participants i una mostra i degustació de les tapes que es podran oferir i que segons els coneixedors destaquen per la seva alta qualitat.

La Ruta arrenca aquest cap de setmana, 4, 5 i 6 de març, i el 11, 12 i 13 seguirà. Fa unes propostes ‘basades totes elles en productes de Riudoms’, destacava l’alcalde, Sergi Pedret: ‘Això li dóna valor, que el restaurant pensi en el productor de Riudoms’. Els restaurants es van situar al damunt de l’escenari on es desenvolupava l’acte ‘com a reconeixement a uns establiments que són els protagonistes després d’haver passat dos anys molt difícils’, subratllava l’alcalde.

Anna Monico, que acaba d’obrir l’Om, una de les novetats de la Ruta. Foto: Tots21

Ariadna López obre Lasac al Casal Riudomenc i se suma als participants. Foto: Tots21

La regidora de Promoció Municipal, Imma Parra, detallà el funcionament de la Ruta: cada tapa costarà 3 euros i inclourà una cervesa quinto Estrella Damm, empresa patrocinadora de la Ruta. Hi haurà diversos premis, l’estrella és aquell en el que tots els que hagin fet el circuit d’11 tapes podran votar i del sorteig en resultarà un guanyador, que rebrà un lot ampli de productes gastronòmics de Riudoms. També hi haurà un premi a la tapa guanyadora per votació, que serà una figura de xocolata. I tots els consumidors que hagin etiquetat una foto a Facebook i Instagram tindran un sopar pagat.

Els establiments participants són: Atura’t, Can Tendre, Lasac, Pizzeria Capricci, La Confiteria, Cafeteria D’Acord, Hostal Perla, Om, K L’Eva, Sake Sushi i Braseria Sant Antoni. Cal anotar que Lasac inaugura establiment al propi Casal Riudomenc, regentat per Ariadna López, mentre l’Om ha obert fa deu dies de la mà d’Anna Monico.

J. Garcia