TOTS 21

Aquest nou programa de divulgació científica té com a objectiu principal donar a conèixer la recerca que es fa a la província de Tarragona.

Aquest nou programa de divulgació científica té com a objectiu principal donar a conèixer la recerca que es fa a la província de Tarragona.

Aquesta tardor, l’Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona (DivulgaTGN) expandeix la seva tasca fins a Cambrils engegant el programa radiofònic “Ones de ciència”, un espai presentat i dirigit per la Lydia Gil, la Maria Ferrer i la Katia Rintjema.

Amb la col·laboració de Ràdio Cambrils, aquest nou programa de divulgació científica té com a objectiu principal donar a conèixer la recerca que es fa a la província de Tarragona. Amb xerrades disteses amb el personal investigador i altres representants dels instituts d’investigació, aquest programa bimensual permetrà conèixer de primera mà en què consisteix  la seva recerca. Ones de ciència comptarà també amb tres seccions on es revisaran mites de la cultura popular que han sigut desmuntats per la ciència, es repassarà l’actualitat científica i es reivindicarà el paper de les dones investigadores.

“Ones de ciència” es podrà escoltar al 90.0 FM i a la web de Ràdio Cambrils a partir del dia 25 de setembre a les 18 hores.

DivulgaTGN, referent de la divulgació científica al Camp de Tarragona

DivulgaTGN és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu impulsar iniciatives per fomentar l’interès per la ciència al territori. Dues de les seves activitats més destacades han estat la coordinació del Festival Pint of Science a Tarragona i Reus i la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència.