.

.

TOTS 21

Recreació de la futura Anella olímpica de Tarragona

L’empresa Octagon Esedos, fundada en 1983 i especialitzada en publicitat i managament esportiu, ha guanyat finalment el concurs per la captació de patrocinadors per als Jocs Mediterranis de 2017. Avui dimecres s’ha reunit la mesa de contractació responsable de valorar les ofertes presentades al concurs per al Servei de patrocinis per als XVIII Jocs Mediterranis.

A la convocatòria d’avui s’ha obert el darrer sobre de cada proposta i s’han repartit els punts que quedaven per adjudicar. Octagon Esedos SL ha estat l’empresa que, finalment, ha obtingut una puntuació més alta, seguida d’Aegis Media SLU (Carat Espanya) i Always Sports Management. Com ja va avançar Tarragona21, les tres empreses són les que finalment van presentar-se al concursar.

La darrera oferta oberta corresponia a les propostes econòmiques.

L’empresa serà responsable no només de la captació de donants i patrocinadors per als Jocs Mediterranis, sinó també de la gestió, l’atenció i l’assessorament integral a tots els donants i patrocinadors per tal de donar compliment als acords subscrits entre aquests i l’organització dels Jocs.

Segons el tinent d’alcalde de Projectes Estratègics i Comissionat de l’Ajuntament pels Jocs, Javier Villamayor, “les donacions i patrocinis són un aspecte fonamental per als Jocs Mediterranis. Avui hem fet un pas important, un pas més que indica la bona marxa del projecte i que s’estan seguint tots els passos previstos a la nostra planificació”.

Segons el Pla Director de Tarragona 2017, el 76% de les necessitats operatives dels Jocs Mediterranis han de finançar-se mitjançant la donació i el patrocini. El fet que, des de l’1 de gener d’aquest any, els Jocs siguin considerats esdeveniment d’excepcional interès públic, “facilita que totes aquelles empreses que facin aportacions econòmiques als Jocs puguin beneficiar-se d’exempcions fiscals que poden arribar fins al 90% dels diners aportats”, subratlla el consistori.

Accediu al web d’Octagon Esedos en aquest enllaç.