.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu del municipi

Les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania, les oficines de Serveis Socials, l’Espai de Miami Platja i les oficines de Nostraigua tornaran a oferir atenció presencial a partir de dilluns dia 1 de juny. Serà amb cita prèvia obligatòria i només per aquells casos en què no sigui possible l’atenció telemàtica o telefònica. Per la seva banda, les biblioteques municipals oferiran el servei de préstec de llibres també amb cita prèvia. Tot i l’obertura dels serveis d’atenció a la ciutadania de forma presencial, l’Ajuntament continua prioritzant l’atenció telemàtica per motius de seguretat.

Les OMAC

Des de les OMAC’s s’atendrà presencialment, i sempre amb cita prèvia, en cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica o quan el ciutadà/ana no disposi dels mitjans necessaris per fer la tramitació telemàtica.
La cita prèvia per realitzar els tràmits presencialment es podrà demanar a través de la pàgina
https://citaprevia.mont-roig.cat/mont-roig/ o trucant al 977 83 70 05.

Un cop sol·licitada caldrà assistir a l’hora de la cita a l’oficina corresponent i seguir les mesures de prevenció per entrar a l’equipament municipal: ús de mascareta obligatori, mantenir distància de seguretat, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i ús recomanable de guants. A més, en el cas de les OMAC caldrà respectar l’aforament i les indicacions del personal municipal (5 persones màxim a les oficines de Miami Platja i 2 màxim a les de Mont-roig), no accedir-hi acompanyat/da, portar un bolígraf de casa i enviar prèviament la documentació per tramitar en format digital a omac@mont-roig.cat.

Serveis Socials

Pel que fa a les oficines de Serveis Socials, en cas que no sigui possible l’assistència telemàtica, es pot sol·licitar cita prèvia per a l’atenció presencial a través del telèfon 977 83 75 53 de l’oficina de Mont-roig, del telèfon 977 17 27 58 de l’oficina de Miami Platja i del correu electrònic accio.social@mont-roig.cat (de dilluns a divendres de 9 a 14 h)

L’Espai

En el cas de l’Espai de Miami Platja, es prioritza també l’assistència telemàtica i suport telefònic per a accedir a la Borsa de Treball Municipal o altres consultes a través del telèfon 977 17 25 27, del número de WhatsApp 608 23 63 50 i del correu electrònic promocio@mont-roig.cat, de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h. En cas que es requereixi atenció presencial, caldrà concertar cita prèvia també trucant o
enviar un correu electrònic.

Nostraigua

Les oficines de Nostraigua oferiran també a partir de dilluns atenció presencial amb cita prèvia. Aquesta es pot demanar a través de la pàgina, a través del correu electrònic info@nostraigua.cat o bé trucant als telèfons 977 83 76 86 i 977 81 03 86, de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Recordem que continuen oferint també atenció telefònica i un servei d’atenció als usuaris/àries a través del número 672 64 87 57 de WhatsApp.

Biblioteques

Pel que fa a les biblioteques Joan Miró i Miramar oferiran el servei de préstec i devolució de llibres amb cita prèvia a partir de dilluns. Caldrà reservar el títol i demanar cita prèvia per recollir-lo trucant o enviant un correu a la biblioteca corresponent: Biblioteca Joan Miró de Mont-roig: l 977 83 75 15 biblioteca@mont-roig.cat Biblioteca Miramar de Miami Platja: 977 17 25 62 biblioteca.miami@mont- roig.cat Un cop es tingui la cita prèvia es podrà anar a la biblioteca corresponent a recollir l’exemplar, però no es podrà fer ús de les sales de lectura, ni dels ordinadors, entre d’altres. Caldrà també respectar la resta de recomanacions sanitàries a l’hora d’entrar a un equipament municipal.

Es manté el tancament provisional de les llars d’infants municipals

D’altra banda, les llars d’infants municipals Petete de Miami Platja i Mare de Déu de la Roca de Mont-roig continuaran tancades provisionalment. L’Ajuntament ha pres aquesta difícil decisió per protegir la salut i el benestar dels infants i tenint en compte que aquests centres desenvolupen una tasca educativa essencial que les condicions provocades per l’actual pandèmia de Covid-19 no permeten garantir.