.

.

TOTS 21

“Era un somni que teniem des de fa molt de temps”, afirma l’impulsor dels Tallers, el productor i director David Aymerich. Foto: Cedida

Aquest proper dimarts, dia 22 de març, obren les seves portes els Tallers de Cinema de Tarragona (TCT). Un nou espai docent especialitzat en continguts cinematogràfics per primera vegada a Tarragona. Ubicat al carrer Comte de Rius nº2, el centre començarà oferint tallers d’introducció als departaments d’una pel·lícula. Els professors són professionals i docents en actiu que actualment ja treballen a altres prestigioses escoles com la ESCAC.

Els Tallers de Cinema de Tarragona són una nova aposta per dinamitzar la cultura cinematogràfica a la ciutat. Impulsats per la productora de cinema tarragonina Ayhe Productions, els cursos tindran un format estable de caràcter trimestral. Són tallers d’entre 12h i 20h que, entre d’altres, permetran poder conèixer una mica més a fons com es crea la ficció al nostre país.

Impulsats per la productora de cinema tarragonina Ayhe Productions, els cursos tindran un format estable de caràcter trimestral. Foto: Cedida

Cineastes com el també tarragoní Adrià Guxens (Biznaga de Plata el 2020 a Màlaga), són alguns dels noms que ja preparen els seus tallers a l’escola. “Era un somni que teniem des de fa molt de temps”, afirma l’impulsor dels Tallers, el productor i director David Aymerich. “Quan jo vaig voler iniciar el meu camí en el cinema no sabia per on començar” i, per tant, “m’hagués agradat poder comptar amb algun centre o taller que em pogués orientar una mica millor”. “Volem deixar clar que, igual que nosaltres farem cinema internacional des de Tarragona, també hi ha més món més enllà de Barcelona i Madrid”, sintetitza Aymerich.

Tota la informació dels tallers es podrà trobar als perfils digitals de l’escola així com a l’espai físic de la mateixa al centre de la ciutat. El primer taller que s’impartirà són 3 masterclass d’Adrià Guxens i, a l’abril, arribaran els tallers de guió, direcció i producció de cinema.

Redacció