.

.

TOTS 21

Un moment de l’acte inaugural del supermercat

La cadena de supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes Plusfresc, ha inaugurat aquest matí la seva primera botiga a Tarragona. L’acte d’obertura d’aquest establiment, el número 72 de la companyia, ha comptat amb la presència de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, d’ Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura; els regidors Elvira Ferrando i Josep Acero i el representant de la Diputació Salvador Ferré.

Aquesta nova aposta de la companyia per les comarques tarragonines, on Plusfresc disposa de 4 locals més – situats a Cambrils, Vilafortuny (Cambrils), Flix i Horta de Sant Joan-, ha suposat la creació de 24 nous llocs de treball. A aquests se sumen 10 treballadors més, els quals provenen d’altres botigues. La inversió, que ha estat d’1,7 milions d’euros, ha fet possible l’obertura d’aquest supermercat, situat a l’Avinguda Roma, 11, i que compta amb una superfície de 1.200m² i 67 places de pàrking.

“La inauguració d’avui és molt important per nosaltres ja que suposa l’inici d’una nova etapa; un període que encarem amb una gran il·lusió perquè ens permet apropar-nos a un territori que sempre ha estat fonamental per la nostra companyia”, assegura Francisco González, director general de Plusfresc. “Oferir als nostres clients la millor experiència de compra és i ha estat sempre el nostre principal objectiu. Volem convertir-los en els nostres convidats, una prioritat que aconseguim a través d’una atenció personalitzada i propera i proporcionant un producte de la millor qualitat”, afegeix Vivi Pujol, presidenta de Plusfresc.