TOTS 21

Imatge de la darrera edició de la mitja marató. Foto: Cedida

Imatge de la darrera edició de la mitja marató. Foto: Cedida

La Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils va obrir ahir les inscripcions. Els participants podran escollir entre inscriure’s a la mitja marató o a la cursa de 10 quilòmetres. Per quart cop consecutiu també hi haurà una cursa de patinatge de velocitat de 10 quilòmetres.

La sortida de les dues proves tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a les 10h davant de l’Ajuntament i transcorrerà, principalment, al costat del mar pel passeig marítim i el carrer diputació. Els corredors que realitzin la mitja marató, hauran de completar dues voltes al circuit per realitzar els 21.097 metres totals. El circuit de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils és ideal per a tots aquells corredors que vulguin millorar la seva marca degut al poc desnivell que presenta, és per això, que és possiblement la mitja més plana. Aquest any, tots els participants arribats a meta rebran una medalla commemorativa com a record.

La novetat principal d’aquesta edició és la nova denominació de la prova, que passa a anomenar-se Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils gràcies a l’acord amb Peugeot Joaquin Oliva, concessionari oficial Peugeot de la província de Tarragona. Fruit d’aquest acord, el vehicle oficial de la prova i el que s’utilitzarà com a cap de cursa serà el Nou SUV Peugeot 3008, el SUV emblema de la marca Peugeot que presenta una disseny renovat, amb una qualitat d’alta gamma i un interior high-tech que permet una experiència de conducció estimulant. Felix Oliva, gerent de Peugeot Joaquin Oliva, ha destacat que «aquesta iniciativa consolida el compromís amb el medi ambient i el foment de l’esport de Peugeot Joaquin Oliva».

L’obertura d’inscripcions arriba amb una promoció de llançament durant 48 hores (des de les 12h del migdia de dimarts fins les 12h de dijous) amb un preu reduït de 15€ la mitja marató i de 12€ els 10k. Entre tots els inscrits durant el preu promocional es sortejarà una càmera d’acció TomTom Bandit.