TOTS 21

Cartell anunciant les activitats

Entre els dies 26 de juny i el 28 de juliol tindrà lloc el Casal d’Estiu Municipal organitzat per l’Ajuntament de Constantí.

Amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2005 i 2012 durant els mesos d’estiu, aquest any el Casal d’Estiu oferirà dues modalitats: el Casal de lleure (que oferta un total de 30 places) i el Casal d’Anglès (amb un total de 20 places). Les activitats es realitzaran a l’escola Centcelles i a la piscina municipal.

El Casal es desenvoluparà entre les 9 del matí i les 13 h. del migdia, i aquest any també s’oferiran activitats a les tardes, de 15 a 17 h. Les inscripcions es poden fer per setmanes, amb un preu de 25 euros setmanals, i 10 euros per a les inscripcions de tarda.

Aquest estiu s’oferirà també el servei d’acollida de 8 a 9 del matí (5 euros setmanals), i un servei de menjador (30 euros per setmana).

Tota la informació i inscripcions es poden fer a Serveis Socials, al carrer Sant Pere 49 de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 9 de juny.