.

Imatge de la caminada de l’any passat

Ja estan obertes les inscripcions a la 10a edició de la caminada solidària per La Muntanyeta. Un any més, des de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC), i gràcies al Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, arriba aquesta marxa solidària que dona suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies.

Enguany, la marxa tindrà lloc el proper diumenge 18 de novembre, i serà molt especial, ja que arriba a la seva 10a edició. Per això, des de l’organització es proposa que sigui una #caminadade10 que reuneixi un gran nombre de participants.

Les inscripcions per participar a la caminada solidària ja estan obertes, i es poden fer a través de la plataforma Ticketea, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta. També es poden fer a les oficines del centre (carrer Muntanya de Sant Pere, s/n, Tarragona), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

El donatiu

El donatiu per participar a la caminada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, la inscripció és de 5 euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran com a obsequi una camiseta i una bossa commemorativa, així com gaudiran d’un bon esmorzar.

Cal tenir en compte que el recorregut d’aquesta marxa és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. Un any més, la sortida tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani, i després de recórrer la costa tarragonina, s’arribarà a les instal·lacions de l’entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí se celebra una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que s’hi realitza, així com se serveix l’esmorzar a tots els participants.

L’organtizació de la caminada va a càrrec dels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, i enguany compta amb el suport i patrocini de Fluor, Ford Tarraco Center, Lear Corporation i altres col·laboradors.